Sponsoren

Zonder onze trouwe sponsors zou de 24 uur van Montfoort geen bestaansrecht hebben.

GOUD

KIREMKO
Kiremko ontwikkelt, produceert en installeert alle machines benodigd voor de (semi-) automatische verwerking van aardappelen in frites, (speciale) snackproducten zoals chips, pellets, tortilla chips en andere aardappel bijproducten zoals vlokken, salades en puree. Verder levert Kiremko machines voor de verwerking van groenten, niet alleen voor de vers-, maar ook voor de diepvries- en gekoelde markt.  

VAN DEN POL ELEKTROTECHNIEK
In 1935 gestart als lokale elektricien is Van den Pol Elektrotechniek nu uitgegroeid tot middelgroot elektrotechnisch- en beveiligingssystemen specialist in de Randstad.

Al ruim 80 jaar verzorgd dit bedrijf alle systemen “waar een draad aan zit” in de markten utiliteitsbouw, industriële automatisering, retail, woningbouw én gebouwbeheer.

Van den Pol werkt slim en duurzaam en levert technische installaties die dit ook zijn, en jaren lang goed blijven presteren.

Het motto in dit bedrijf is “lekker werken met leuke mensen”, en dit doen zij graag met collega’s maar zeker ook met klanten.

BLR-BIMON BV
BLR-Bimon is dé specialist op het gebied van het verlenen van advies, engineering, installeren, service en onderhouden van uw klimaatapparatuur. Het familiebedrijf, dat in 1969 werd opgericht, vervult een pioniersrol op het gebied van klimaatbeheersing door altijd voorop te lopen met de nieuwste ontwikkelingen.

ZILVER

DYNAMX
Uw dynamische partner voor ICT kantoor automatisering-, telecommunicatiesystemen en brandmeld- en alarminstallaties. De beste communicatie is nog steeds de persoonlijke communicatie, de dialoog tussen mensen. Dynamx biedt uw organisatie het beste alternatief. Communicatie-oplossingen die het persoonlijk contact evenaren en beveiligingssystemen die de continuïteit van uw onderneming waarborgen.

RABOBANK
Rabobank Utrechtse Waarden e.o. is een professionele bank voor particulieren en bedrijven. Wij staan midden in de samenleving en helpen u graag bij het verwezenlijken van uw ambities. Financieel, maar ook op maatschappelijk en sociaal gebied. Op onze website kunt u veel bankzaken zelf online regelen. Snel, veilig en gemakkelijk vanaf elke plek.

WINKELIERSVERENIGING MONTFOORT
Montfoort is een kleine stad, maar kent een grote saamhorigheid. Montfoorters houden samen het voorzieningenniveau op peil. Inwoners kiezen vaker voor een lokale leverancier. Daarmee blijft bijvoorbeeld een aantrekkelijk winkelaanbod mogelijk. Bedrijven zorgen op hun beurt voor financiële ondersteuning van sport, welzijn en cultuur, waardoor Montfoort ook in sociaal opzicht een bruisende gemeente is. 

ACCOUNTANTSKANTOOR SMEULDERS
Wij werken voor een groot aantal ondernemingen in uiteenlopende branches en sectoren. In onze visie past een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid bij de onderneming van onze relaties. Aandacht voor de (ondernemende) mens, zowel naar onze medewerkers als naar onze klanten, staat daarbij centraal. Wij zouden graag meewerken om van uw bedrijf een nog groter succes te maken. Dat doen we door u onder andere een hoop werk uit handen te nemen. U houdt voldoende tijd om te doen wat u het liefst doet én waar u goed in bent. 

W. VAN SCHAIK DRANKEN
Bij drankenhandel van Schaik heeft U de keuze uit honderden verschillende producten, variërend van frisdrank tot bier, van vruchtensappen tot gedistilleerd en wijnen uit alle delen van de wereld. Voortdurend worden producten getoetst aan het huidige tijdsbeeld en indien nodig vervangen. Naast de bekende A-merken en hebben wij een aantal alternatieve relatief goedkopere producten in huis.

CAFÉ BOLLE HARRY
Bent U op zoek naar een ideale combinatie van sfeer en gezelligheid in een gemoedelijke ambiance, dan voelt u zich in Café Bolle Harry meteen op uw gemak. Gastheer, DJ en gezelligheidsdier Harry weet hoe hij een feestje moet bouwen. Zing, drink en feest mee!

Kom ook langs bij Café Bolle Harry.

CAFÉ DE PLAATS 
Café "De Plaats" is een typisch bruin café in Montfoort zoals men in de 70'er jaren gewend was. Het resultaat van deze stijl is een zeer gezellige en vriendelijke omgeving waarin men kan biljarten, darten, kaarten en vooral gewoon zichzelf zijn. In de zomermaanden kan je vooral buiten genieten van de zon op het  bescheiden terras. 

Ondanks alle mogelijkheden welke Café "De Plaats" aan haar gasten biedt ter vermaak, zijn de prijzen zeer acceptabel gebleven en de moeite waard om eens op visite te komen.

GRAND CAFÉ THE OLD BAKERY
Vanaf 2017 is Montfoort een prachtige horeca zaak rijker. Gevestigd in de voormalige bakkerij op de Plaats in Montfoort is Grand cafe The Old Bakery geopend. Bij The Old Bakery kun je bourgondisch genieten met een kop koffie, een goed glas wijn, een heerlijk(e) lunch of á la carte diner.

DM INTERACTIVE
DraadsMedia Interactive Design maakt je website en/of applicatie functioneel, visueel en klaar voor alle type schermen. Al sinds 2009 combineren wij de visie en huistijl van je merk met de beste gebruikerservaring. Wij ontwerpen interface designs voor alle soorten digitale concepten.

DRAADS B.V.
Zonder techniek kan een bedrijf niet functioneren. Beslissen over technische vraagstukken is echter lastig als techniek niet uw ‘core business’ is. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Technisch ontzorgen, noemen we dat.

VALK SOLUTIONS
De uitdaging mag verschillen, van omnichannel, cloud en big data tot 3D-printers, drones en zelfrijdende bezorgauto’s. Maar wij zijn Valk Solutions en we hebben het zien aankomen. We zullen de stappen die retailers gaan zetten niet alleen volgen, maar hen daartoe uitdagen. 

BRONS

ADFYS
Weer pijnloos de dagelijkse dingen kunnen doen of mee willen doen aan een marathon. De wensen en verwachtingen van klanten van ADFYS lopen uiteen. In alle gevallen biedt ADFYS de beste en meest effectieve behandeling.

U bent de klant en u staat centraal. Dat betekent dat de behandeling bij ADFYS in eerste aanleg plaatsvindt vanuit de persoon; dan pas vanuit de klacht. Een ouder iemand met bijvoorbeeld een knieprobleem vraagt een andere behandeling dan een kind of een sporter. De werkwijze en de behandelplannen van ADFYS zijn daar volledig op ingericht.

AUTOSERVICE DE GOEY
Autoservice de Goey is sinds 1965 een begrip voor Montfoort en omstreken. Vanaf het begin vertegenwoordigen wij het merk Opel. Buiten Opel vertegenwoordigen wij het merk Isuzu bedrijfswagens en het merk Shell voor al uw brandstoffen. Wij hebben een enthousiast team van 10 mensen die u graag van dienst zijn voor de meest uiteenlopende zaken rondom uw Opel, maar ook andere merken zijn bij ons van harte welkom. 

Klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. 

JAN SNEL
Jan Snel is één van de koplopers op het gebied van flexibel bouwen. We hebben daar in de meer dan 55 jaar van ons bestaan een enorme ervaring en deskundigheid mee opgebouwd. En weten als geen ander de wensen en eisen van onze opdrachtgevers te vertalen in (semi)permanente huisvestingsoplossingen voor elk marktsegment.

RUINEMANS AQUARIUM
Ruinemans Aquarium wereldwijd één van de grootste groothandels in levende vissen. Sinds 1955 weten kleine en grote retailers ons te vinden als het gaat om topkwaliteit vissen. Door onze lange ervaring hebben wij grote kennis verworven met het importeren en exporteren van tropische vissen. Onze vissen importeren wij uit 25 landen, o.a. de VS, Brazilië en Azië. Ruinemans hanteert een strikte kwaliteitsstandaard zodat wij u de beste kwaliteit en service kunnen geven. Ruinemans is tevens de producent van RUTO diepvriesvoer.

INTERBANKET BV
Wat eind jaren ’70 begon als een kleine fabriek die eenvoudige koekjes produceerde, is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat bijvoorbeeld ook heerlijke stroopwafels maakt. De koekjes worden onder verschillende merknamen in meerdere Nederlandse winkels en supermarkten verkocht. Maar dat is nog niet alles, de koekjes van Interbanket gaa de hele wereld over. 

VAKGARAGE MONTFOORT
Bij Vakgarage Montfoort bent u geen nummer. Persoonlijke aandacht is iets waar wij veel aandacht aan besteden. Daarnaast vinden wij een eerlijk advies en kwaliteit belangrijk. Vakgarage Montfoort heeft alles in huis om u een compleet pakket te bieden. Uiteraard in combinatie met uitstekende kwaliteit, goede en snelle service. Voor al uw reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Vakgarage Montfoort terecht. Wij streven naar een zo kort mogelijke reparatietijd en een snelle levertijd van onderdelen die onverhoopt niet voorradig zijn.

ENGELTHERM BV
Het landelijk werkende Engeltherm, opgericht in 1998, met vestigingen in Montfoort (Utr.), Eindhoven en Lochem is gespecialiseerd in het op maat ontwerpen en vakkundig installeren van aircondioning, warmtepompsystemen, computerruimtekoeling en totaalinstallaties (met één systeem koelen, ontvochtigen, verwarmen en ventileren). Door de enthousiaste aanpak, het hoge serviceniveau en de kwaliteitssystemen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende ondernemingen op het gebied van airconditioning.  

TE-BI
TEBI & Paving is een toonaangevende leverancier van sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen. 

Ons motto is: hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

 

Vriend

Albert Heijn

Alb. Looman & Zoon 

Autobedrijf Arno Spruit

Autoschade Van Duin B.V.

Bamonde 

Beauty Plaza BV

Bemmel Container Service

Bonne Consult

Bosch Car Service Van Kuilenburg B.V.

Bouwbedrijf Ad Spruit

Carosserie Bakker

Daan's Droomijs

De Bruin BV

De Heeren van Montfoort

De IJsselhoeve

De IJsselpoort 

De Reclamehelden

DM Interactive

Dealer Totaal concept

DennedBouw

Emte Montfoort

Erik van der Poel Tuinonderhoud

Fintax

G. Klein Metaal b.v.

Goudriaan Vastgoed

Jacobi Makelaardij

Kosters Goederenhandel

Meditop

Peugeot Groene Hart

Profipack Verpakkingsmaterialen

Rigro Las en Montage

Robert van der Stoep Zonwering & Montage

Roestvrijstaal Montfoort 

Roy den Houdijker Sloopwerken & Metaalhandel

Seon Service en Onderhoud

Securityxpert events&services BV

Slagerij & Partyservice Gelderblom

Todays Logistics

VakantieXperts Oudewater Montfoort

Van den Hadelkamp Auto s B.V.

Van Kats Woerden

Van Schaik & Partners bv

Veenbrink RVS B.V.

Verschoor Makelaardij en Assurantiën

Voorhout Bloemkunst & Decoratie

Zeil-Doek B.V.

Bestaande

Sponsoren